Regelmatig diploma zwemmen bij onze zwemschool. Klik op FB hieronder voor foto's! Let op! Nu privésnelzwemlessen in kleine groepjes!

13-09-2014 13:07

Regelmatig diplomazwemmen

Bij zwemschool Verroen is het niet 1X per half jaar of 1X per maand diplomazwemmen. Nee, als uw kind toe is aan diplomazwemmen kunnen ze bij onze zwemschool direct diplomazwemmen. Van het diplomazwemmen maken wij een foto die wij z.s.m. op Face Book plaatsen. Natuurlijk sturen we de foto ook p.o. naar uw emailadres!

Op veler verzoek zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om na het B-zwemdiploma door te kunnen gaan voor het C-zwemdiploma. Dat is nu mogelijk. Met het bestuur van HZZIAN hebben we in grote lijnen een overeenkomst hoe we gaan werken. Zoals het er nu naar uitziet gaat Terrence de zwemlessen voor het C-zwemdiploma geven op de dinsdagen van 17.45 tot 19.00 uur. De kosten zijn hetzelfde als bij ons B-zwemdiploma. We bekijken nog of het mogelijk is om tijdens het oefenen voor het C-zwemdiploma, ook een tussendiploma te halen met onderwaterscooters. Ook voor het C-zwemdiploma zal gelden dat wanneer een kind toe is aan het afzwemmen, hij/zij gaat afzwemmen.

Uw kind kan elk moment instromen.

Januari 2015 (info over dipl. C oefenen) 

Kinderen hebben een relatief groot huidoppervlakte waardoor de kans bestaat dat ze het eerder koud krijgen dan volwassenen. Daar komt voor de kinderen, die bij onze zwemschool hebben leren zwemmen, bij dat wij in 32 graden water oefenen. Dus de overgang is voor sommige kinderen iets te groot.
In overleg met de firma Aquarunner hebben we een aantal neopreen wetsuits van 1,5 mm dik, bestaande uit 85% neopreen en 15% elastiek, sun protection UV(OPF) 50+, voor kinderen kunnen selecteren. In leuke kleuren met een verkoopprijs van €29,99 excl verzendkosten. Op de prijs van  €29,99 krijgt u 10% korting. Wij denken dat dit comfort het enthousiastme van de kinderen ten goede komt. U noemt de naam van onze zwemschool in uw bestelling en u krijgt 10% korting.

Onze zwemschool is in de zomer 3 weken gesloten en rond de Kerstdagen 2 weken. U krijgt daar op tijd bericht over.

Ga terug