Medewerkers van Zwemschool VERROEN stellen zich voor!

In onze zwemschool zijn vooralsnog drie personen werkzaam.

EXAMINATOR EN INVALLER

Ron Verroen haalde op 23-jarige leeftijd het diploma zwemonderwijzer. Hij werkte in diverse zwembaden over heel Nederland en was in 1981 de bedenker van de naam TURBOzwemmen. Hij ontwikkelde de snelzwemlessen verder tot wat zij nu zijn. Landelijk worden de TURBOzwemlessen in diverse zwembaden (vaak tijdens vakanties) verzwommen.
Ron Verroen was in zijn jeugd wedstrijdzwemmer en heeft Nederland op diverse internationale zwemwedstrijden vertegenwoordigd. Als zwemtrainer bij diverse zwemverenigingen in de regio van Den Haag heeft hij vele wedstrijdzwemmers de eerste beginselen van de zwemtechniek geleerd. Enkelen daarvan zijn doorgedrongen tot de top. Hij is moderne vijfkamper geweest en tijdens zijn dienstplicht was hij sportinstructeur. Ron Verroen is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Zwembad-, Sport- en Recreatiemedewerkers (NVZ). Hij is regelmatig op Zwemschool VERROEN aanwezig.

 

Haico Verroen

Haico Verroen is een verdienstelijk zwemmer en heeft zijn sporen verdiend in de fitnessbranche. Hij studeerde voor fitnessinstructeur. Haico geeft zelfstandig zwemles aan kinderen. Haico is een sportieve vent die uitstekend met kinderen en volwassenen kan omgaan. Hij is gediplomeerd toezichthouder zwembaden en in het bezit van het diploma zwemmend redden. Haico heeft een recente, officiele VOG (verklaring omtrent gedrag). Haico is gecertificeerd Eerste Hulp verlener van het bedrijf NIBHV. Haico is gediplomeerd Allround Zwemonderwijzer en is dagelijks op de zwemschool te vinden.