TURBOzwemles

TURBOzwemlessen -MEDIUM- (vanaf 5 jaar)  zijn zwemlessen die in een minder korte periode (binnen 6 maanden, minimaal 1,5 uur per week) gegeven worden. De zwemles is intensief door de lengte van de zwemles. Op deze wijze is het aantal lesuren ook minimaal 40 klokuren. Zwemschool VERROEN leidt uw kind gegarandeerd binnen 26 weken op voor het A-zwemdiploma.

TURBOzwemlessen/Privé snelzwemlessen- zijn zwemlessen die gegeven worden, vooralsnog voor dezelfde prijs als de Turbozwemlessen, maar in een groepje van maximaal 4 leerlingen met een bevoegde instructeur. Uw kind heeft hier, door de maximale aandacht, privézwemles. Voor deze zwemlessen geven wij dezelfde garantie af te weten: diploma- en prijsgarantie en afhankelijk van het kind een overeenkomst voor 6 maanden.

De meeste kinderen hebben met reguliere zwemlessen, dus 1 x per week 30 of 45 minuten, ongeveer 1,5 jaar nodig om het zwemdiploma A te halen. Om niet zo lang wekelijks naar een zwembad te hoeven rijden, is de keus voor TURBOzwemlessen dus snel gemaakt. 

Al onze TURBOzwemlessen, zowel Privésnelzwemlessen als MEDIUM, worden in een rustige omgeving gegeven zodat uw kind zich maximaal kan concentreren. Onze instructeurs gaan te allen tijde met uw kind te water.