Privé-/gewenningszwemles

metMinimaal 2 kinderen, maximaal 3 kinderen
Zwemschool VERROEN biedt ook gewenningszwemlessen aan kleine groepjes van maximaal 3 kinderen. Uw kind krijgt daardoor maximale aandacht. Uitgangspunt is dat uw kind zo snel mogelijk zwemveilig is als zij te water mocht vallen. Wij noemen dat 'survival for kids' en gebruiken hiervoor de internationale diploma's van de ENVOZ te weten de Teddybeer Brons, Teddybeer Zilver en Teddybeer Goud. Een stimulans voor uw kind en een houvast voor u als ouder. De aanvangsleeftijd is afhankelijk van de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling en kan in sommige gevallen zelfs 3 jaar zijn. Wij zullen dit te allen tijde testen en u uitvoerig adviseren. Bij gebleken geschiktheid kan uw kind, in en na overleg met de instructeur/trice, te allen tijde overstappen naar de turbo zwemlessen. Enkele veiligheidstips!

Diplomazwemmen
Bij Zwemschool VERROEN zwemmen alle kinderen uiteindelijk voor het A-zwemdiploma. Is uw kind toe aan het diplomazwemmen, dan kunnen wij direct overgaan tot het afnemen van de diploma-eisen. Uw kind hoeft dus niet te wachten totdat ook de andere kinderen van het groepje toe zijn aan het diplomazwemmen. 

Lesduur
De lestijd is 30 minuten per week en gedurende die tijd mogen de ouders/verzorgers op de kant bij de zwemles aanwezig zijn. Wij vragen echter wel begrip voor kinderen die erg snel afgeleid zijn. De betreffende ouders/verzorgers doen er dan verstandig aan om de eerste 5 minuten aanwezig te zijn en daarna plaats nemen in de hal.

Klik hier voor tarieven

Instructeurs
De vaste instructeurs van Zwemschool VERROEN gaan te allen tijde met de lesklanten te water.

Bespreken van gewenningszwemlessen (deze lessen worden niet meer gegeven) 
Voor de gewenningszwemles kan men zich via deze website aanmelden. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ook van te voren telefonisch afspreken. (070-3837242 of mobiel 0653250972) Wij bevestigen deze afspraak vervolgens per e-mail.

 

Privézwemlessen voor volwassenen (max 2 personen, die kunnen de uurprijs delen)

Zwemschool VERROEN geeft ook privéles aan volwassenen.

Doel
Het doel is niet direct om te komen tot een A-zwemdiploma maar het zich zelf, na ongeveer 10 zwemlessen, verder kunnen bekwamen in het water en zich daar veilig en gerieflijk voelen. Bij afname van 11 zwemlessen, krijgt u één zwemles gratis. Betaling van € 900,00 dient voor de eerste zwemles gestort te zijn.

Lesduur
De lesduur bij privézwemles is 60 minuten.

Klik hier voor tarieven.

Bespreken van privézwemlessen
Voor de privézwemles kan men zich via deze website aanmelden. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ook van te voren telefonisch afspreken. (070-3837242 of mobiel 0653250972) Wij bevestigen deze afspraak vervolgens per e-mail.