Privézwemlessen

Enkele veiligheidstips!

Diplomazwemmen
Bij Zwemschool VERROEN zwemmen alle kinderen uiteindelijk voor het A-zwemdiploma. Is uw kind toe aan het diplomazwemmen, dan kunnen wij direct overgaan tot het afnemen van de diploma-eisen. Uw kind hoeft dus niet te wachten totdat ook de andere kinderen van het groepje toe zijn aan het diplomazwemmen. 

Lesduur
De lestijd is 60 minuten per week en gedurende die tijd mogen de ouders/verzorgers op de kant bij de zwemles aanwezig zijn. Wij vragen echter wel begrip voor kinderen die erg snel afgeleid zijn. De betreffende ouders/verzorgers doen er dan verstandig aan om de eerste 5 minuten aanwezig te zijn en daarna plaats nemen in de hal.

Klik hier voor tarieven

Instructeurs
De vaste instructeurs van Zwemschool VERROEN gaan te allen tijde met de lesklanten te water.

 

Privézwemlessen voor volwassenen

Zwemschool VERROEN geeft ook privéles aan volwassenen.

Doel
Het doel is niet direct om te komen tot een A-zwemdiploma maar het zich zelf, na ongeveer 10 zwemlessen, verder kunnen bekwamen in het water en zich daar veilig en gerieflijk voelen. Bij afname van 11 zwemlessen, krijgt u één zwemles gratis. Betaling van € 990,00 dient voor de eerste zwemles gestort te zijn.

Lesduur
De lesduur bij privézwemles is 60 minuten.

Klik hier voor tarieven.

Bespreken van privézwemlessen
Voor de privézwemles kan men zich via deze website aanmelden. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ook van te voren telefonisch afspreken. (070-3837242 of mobiel 0651302663) Wij bevestigen deze afspraak vervolgens per e-mail.